Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Elektriker

Hos Green Solution klarer vi alle former for el-arbejde

EL-INSTALLATIONER VED NYBYG OG RENOVERING

Skal du have installeret enkelte el-installationer eller større fx i forbindelse med nybyggeri, så klarer Green Solution den for dig. Vi tilbyder både el-arbejde i forbindelse med store projekter og som del af totalentreprise, men også seperat ved mindre opgaver.


Læs mere om totalentreprise

Elektricitet er en uundværlig størrelse i et moderne byggeri. Elektriciteten giver liv til mange vigtige komponenter i vores dagligdag lige fra computere og TV til lamper, komfurer og køleskabe.

Hos Green Solution har vi stor erfaring med og udfører alle former for el-arbejde:

  • Installation af elektricitet ved nybyggerier
  • El-service eftersyn
  • Opsætning af el-tavler
  • Montering af stikkontakter
  • Osv..

Ingen opgave er for lille for os, og ingen opgave er for stor. Vi klarer store som små opgaver med samme professionelle tilgang, der altid sikrer et resultat af højeste kvalitet og med blik for de grønne alternativer, som skåner miljøet og sparer på energiforbruget og dermed pengepungen.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING

Hos Green Solution har vi erfaringen, viljen og kapaciteten til at få det til at ske. Vi har flere års erfaring med at skabe grønne løsninger, som har sparet vores kunder mange penge gennem årene. Men det er ikke nok, at du spare penge ved at vælge vores ydelser.

Mindst lige så vigtig er kvaliteten af det konkrete arbejde for os. Vores kompetente og veluddannede elektrikere sikrer, at du får gode og korrekt udførte løsninger, så du ikke har noget som helst at bekymre dig om.


få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til dit byggeprojekt eller konkret til arbejdsopgaver, der involverer elektricitet. Hos Green Solution modtager vi hellere et opkald for meget end et for lidt.

Ring til os på tlf: 5371 2030. Du skal også være velkommen til at skrive til os, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os