Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Energioptimering af hus der kommer dig og miljøet til gode

Kunne du tænke dig at spare penge på dine varmeudgifter, og ønsker du samtidig at gøre en forskel for miljøet? Så står vi hos Green Solution ApS klar til at hjælpe dig med en fordelagtig energioptimering af hus. Vi varetager hovedsageligt opgaver for kunder i København og Storkøbenhavn.


Læs mere om totalentreprise

Vi er specialister inden for energirenovering af hus

Vi har blandt andet specialiseret os inden for energirenovering af hus, og det er der to primære årsager til:

  1. Vi ønsker ikke, at miljøet skal lide større last end højst nødvendigt
  2. Vi ønsker at skabe løsninger for vores kunder, der i sidste ende bliver så billige som muligt

I vores optik er en energioptimering af hus en af de mest fordelagtige investeringer, man kan gøre i sin bolig. Det skyldes først og fremmest, at vi hver især er nødt til at tage hensyn til miljøet, og det indebærer også at energiforbedre vores bolig. På sigt kan dette samtidig også være med til at øge husets værdi eller gøre huset mere attraktivt og dermed lettere at sælge sammenlignet med de huse, der endnu ikke er energirenoveret.

Samtidig kan en korrekt udført energirenovering af hus give dig store økonomiske besparelser på husets vedligeholdelse og drift, og det er noget, der typisk både kan mærkes på den korte og den lange bane.

Vi tilbyder kompetent energirådgivning

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til energioptimering af hus, og det gælder derfor om at finde de løsninger, der giver mest værdi for miljøet og din pengepung. Dette kan varierer meget fra bolig til bolig alt afhængigt af, hvilken stand huset er i, og hvor godt det for eksempel er isoleret.

Derfor tilbyder vi kompetent energirådgivning, således at vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning, når det kommer til energirenovering af hus.


få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør mere om energioptimering af hus

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde i forbindelse med energioptimering af hus, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os