Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Hvem er vi?

Om Green Solution ApS – Vi har fokus på entreprenørarbejde i høj kvalitet

HVEM ER VI?

Green Solution ApS er en dansk entreprenørvirksomhed, der fokuserer på miljørigtige løsninger i dit byggeri. Dette gør vi igennem energirenovering, som, i vores optik, bestemt er den bedste fremtidige løsning. Vi kan løse en bred vifte af opgaver for dig – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vi har desuden stor erfaring med at renovere restauranter og spisesteder i hele København.

Læs mere om totalentreprise


GREEN SOLUTION SÆTTER FOKUS PÅ FREMTIDEN

Vi har fokus på fremtiden, og vi støtter grøn energi frem for udnyttelsen af de fossile brændstoffer. Green Solution ApS fokuserer på at lave de bedste energimæssige løsninger, så bygningen nemt kan bygges om eller renoveres efterfølgende. Løsninger er selvfølgelig tiltænkt i forhold til Bygningsreglementet, så konstruktionerne er byggeteknisk forsvarlige.

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE GREEN SOLUTION SOM ENTREPRENØR
  • Vi udfører fremtidssikrede løsninger
  • Vi har stor ekspertise og viden om energirenovering
  • Vi udfører de bedste løsninger med fokus på miljøet
Vi udfører alle opgaver inden for:

MILJØRIGTIGE LØSNINGER

Vi arbejder efter grønne principper, og vi udvider hele tiden vores miljørigtige løsninger. Det er nemlig vigtigt for os, at vi altid følger med tiden og tilpasser vores grønne principper vedrørende energirenovering, så kunden altid får den bedste opdateret løsning. Kunden ved derfor, at et stykke arbejde udført af Green Solution, er garanti på, at løsningen er tænkt i henhold til tidens tendenser og den bedst mulige løsning ud fra arbejdsopgavens omfang.

Hvert enkelt projekt bliver derfor bedømt som enkeltstående!

Vi arbejder blandt andet med efterisolering og termoruder, installering af solvarme, varmepumper og affaldssortering. Vi bruger desuden mineraluld af genbrugsmaterialer frem for Rockwool.

VI STÅR ALTID TIL RÅDIGHED

Vi er altid til rådighed med rådgivning om miljørigtigt og kvalitetsbevidst byggearbejde. Skulle du derfor have nogle spørgsmål eller lignende, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe – uanset om der er tale om større eller mindre sager.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på tlf: 5371 2030. Du skal også være velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Green Solution ApS – Entreprenør med omtanke

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os