Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Jordarbejde og gravearbejde udføres

Skal du have gravet ud til et nyt hus, en tilbygning eller et helt andet projekt, og leder du i den forbindelse efter et entreprenørfirma, der kan varetage dit jordarbejde? Så er du kommet til den helt rette virksomhed. Hos Green Solution ApS finder du en virksomhed med brede kompetencer inden for entreprenørfaget, og vi tilbyder blandt andet jord- og gravearbejde, som vi udfører for kunder i hele København såvel som Storkøbenhavn.


Læs mere om totalentreprise

Vi udfører jordarbejde i høj kvalitet

Vi udfører entreprenørarbejde i høj kvalitet, og vi har vores egne håndværkere, som vi kan trække på i forbindelse med din opgave. Det betyder med andre ord, at vi både har kompetencerne og de rette maskiner til at varetage alle former for jordarbejde.


Det kan for eksempel være i forbindelse med:

  • Tilbygning til hus
  • Nybyggeri
  • Større eller mindre projekter.


få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på dit projekt

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer og arbejdsområder i forbindelse med jordarbejde og gravearbejde, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi besvarer enhver henvendelse, og vi varetager alle former for entreprenørarbejde til attraktive priser for kunder i både København og Storkøbenhavn. Skal vi også hjælpe dig med dit projekt? Så kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag, og vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os