Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Malerarbejde

Hos Green Solution klarer vi alle former for malerarbejde – stort som småt!

Skal du have malet store eller små byggerier, så klarer vi den gerne for dig. Vi tilbyder malerarbejde som del af totalentreprise, men separate små opgaver tager vi også med stor glæde imod.


Læs mere om totalentreprise

DIN LOKALE BYGNINGSMALER

Når man bygger et hus, så skal facaden ofte males, så den falder i hak med bygningens arkitektur, eventuelt omgivelserne og naturligvis boligejerens ønsker og præferencer. Man kan også lade murstenenes farve udgøre facadens udseende udadtil.

Maling har den fordel, at den fås i alle farver, så næsten ligemeget hvordan man ønsker en bygning skal se ud, så kan det lade sig gøre. I hvert fald hvad farven angår. Det kan også være, at det er en eksisterende bygning der skal males fordi den gamle maling kan være skallet af enkelte steder. I den forbindelse er det utroligt, hvor meget en ny omgang maling kan gøre for en bygnings udseende.

FORLÆNG LEVETIDEN AF DIN BOLIG

Udover at det ser pænt ud, vil en ny omgang maling med garanti øge bygningens værdi. Det har også en beskyttende effekt på træ og andre materialer. Det kan altså på den måde forlænge levetiden af forskellige materialer.

STORT ELLER SMÅT – VI KLARER DET HELE!

Hos Green Solution går vi meget op i at gøre vores kunder tilfredse. Det gør vi ved at garantere, at vi udfører vores arbejde med høj grad af professionalisme og med et slutprodukt af højeste kvalitet. Vi er meget pligtopfyldende, og hos os er en aftale altid en aftale! Det betyder meget for os, at vores kunder oplever, at vi gør vores bedste og at det medfører høj kvalitet i det udførte arbejde.


få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til forskellige maleropgaver, så er du mere end velkommen til at ringe på 5371 2030 eller skrive til os med det samme via kontaktformularen. Vi modtager hellere et opkald for meget end et for lidt, så kontakt os endelig i dag.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os