Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Montering af køkken tilbydes med stor erfaring

Drømmer du om at få monteret et nyt køkken i din bolig, og leder du i den forbindelse efter et erfarent firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Green Solution ApS har vi blandt andet stor erfaring inden for montering af køkken, som vi både varetager for kunder i hele København og Storkøbenhavn.


Læs mere om totalentreprise

Vi sikrer dig drømmekøkkenet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du bare godt kunne tænke dig at få monteret nye køkkenskabe i din bolig, eller om du drømmer om at få foretaget en gennemgribende renovering af køkken kombineret med en køkkenmontering.

Det kan for eksempel være, at du kunne tænke dig at få udvidet pladsen i dit køkken, således at der kan etableres et stort og åbent køkkenalrum, eller det kan være, at du kunne tænke dig at nytænke selve køkkenets indretning på, så du får mere skabsplads eller bordplads at arbejde på.

Vi kan varetage hele din entreprise

Hvis der er tale om en større opgave i forbindelse med montering af køkken, for eksempel hvis du i samme omgang skal have foretaget en ombygning eller tilbygning til hus, så kan vi tilbyde dig at varetage hele din entreprise, således at du slipper for selv at skulle involvere og koordinere arbejdet mellem forskellige håndværkere.


få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få en pris på montering af køkken

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den køkkenrenovering eller køkkenmontering, som du drømmer om, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget dit drømmekøkken kommer til at koste dig.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os