Murerarbejde

Green Solution udfører alt slags murerarbejde

Skal du have bygget nyt hus eller skal du have bygget en carport eller andre mindre projekter? Green Solution klarer den for dig. Vi rykker både ud til både store og små opgaver.

Murerarbejde udført i højeste kvalitet

Green Solution har flere års erfaring med murerarbejde. Vores kompetente og veluddannede håndværkere sikrer dig kvalitet i udførelsen af mureropgaverne med deres professionelle tilgang til arbejdet. Det kan vores brede og tilfredse kundekreds bevidne. Vi kaster os ud i alle projekter; lige fra små opgaver til helt store nybyggerier. Vi tilbyder desuden også totalentreprise, hvor du overlader alle besværlighederne ved en byggeproces til os.

Læs mere om totalentreprise

Murerarbejde dækker over en lang række opgaver. Typisk er det opgaver som nedenstående, der tæller som mureropgaver:

  • – Konstruktionen
  • – Murerne
  • – Facaden i et nybyggeri

Som med mange andre helhedsbyggerier skal der en række forskellige fagprofessionelle håndværkere ind over byggeriet. Som nævnt ovenfor tilbyder vi totalentreprise. Det vil sige, at vi har de håndværkere tilknyttet vores firma, som skal til for at realisere dine byggedrømme.

Andre typiske mureropgaver er:

  • – Facaderenovering
  • – Badeværelse
  • – Køkken

Facaderenovering

Ved en facaderenovering bliver en bygningsfacade renoveret, så den igen ser pæn og indbydende ud. Når man bygger nye eller renoverer bygningsfacader, er det tit relevant også at isolere bygningen. Isolation af mure bevirker, at varmen i huset ikke slipper ud.

Det er selvfølgelig positivt for energiregningen, og derfor er det vigtigt, at et hus er ordentligt isoleret. Hos Green Solution laver vi facaderenoveringer og kan også isolere dit hus, så du slipper for store varmeregninger.

Køkken og badeværelse

Derudover renoverer og bygger vi også køkkener og badeværelser. Vi har stor erfaring med begge dele, og som med vores mange andre ydelser gør vi en dyd ud af at indtænke klimavenlige og energibesparende aspekter ind i vores arbejde. Så trænger du til nyt køkken eller badeværelse, eller trænger det bare til en flot og effektiv renovering, så påtager vi os gerne opgaven!

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag!

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os i dag, hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning til dit byggeprojekt, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.