Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Ombygning af hus: Udnyt de eksisterende boligkvadratmeter optimalt

Har du egentlig plads nok i dit hus, men er huset indrettet på en måde, hvor der er meget spildplads, så du ikke kan drage fordel af de mange kvadratmeter, eller har behovene med tiden ændret sig, således at du i dag kunne tænke dig en anden planløsning i dit hus eller sommerhus?


Læs mere om totalentreprise

Hvis du leder efter et byggefirma, der kan opfylde dine ønsker i forbindelse med en ombygning af hus, så er vi hos Green Solution ApS et oplagt valg. Vi tilbyder blandt andet ombygning og renovering af hus for kunder i hele København og Storkøbenhavn, men du kan også med fordel vælge at kombinere din ombygning med en tilbygning til hus, hvis du samtidig ønsker mere plads i din bolig.

Vi kan også varetage opgaver i forbindelse med:

  • Tagrenovering
  • Renovering af badeværelse
  • Montering af køkken.

Kombiner din ombygning af hus med energiforbedringer

Hvis du alligevel skal i gang med en større ombygning af hus, eventuelt kombineret med en husrenovering, så kan du med stor fordel vælge at få foretaget en energioptimering af din bolig i samme omgang.

Vi er en virksomhed, der har fokus på bæredygtige og klimavenlige løsninger, og det er der flere forskellige årsager til. Først og fremmest ønsker vi ikke at belaste miljøet mere end højst nødvendigt, og derudover ønsker vi at skabe de bedst mulige løsninger for vores kunder, der også er økonomisk fordelagtige – og det er energiforbedringer.


få et uforpligtende tilbud

Med energiforbedrende tiltag har du nemlig mulighed for at opnå potentielt meget store besparelser på dine løbende udgifter til varme, og samtidig kan du sikre dig et bedre indeklima.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne i forbindelse med ombygning af hus, har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os