Renovering af badeværelse tilbydes

Trænger dit badeværelse til en modernisering og en istandsættelse, så står vi hos Green Solution ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder grundig og professionel renovering af badeværelse for kunder i København og Storkøbenhavn, og vi kan således også hjælpe dig med at omdanne dit gamle badeværelse til et moderne og helt nyt badeværelse.

Læs mere om totalentreprise

 

Vi er en dansk entreprenørvirksomhed, der varetager både store og små opgaver for vores kunder, men uanset opgavens omfang og størrelse, så har vi altid fokus på at levere professionelt arbejde i højeste kvalitet, samtidig med at vi har fokus på at skabe miljørigtige løsninger. Det gælder naturligvis også på badeværelset.

Hvilken badeværelsesrenovering drømmer du om?

En badeværelsesrenovering kan dække over mange forskellige arbejdsområder. Der kan for eksempel være tale om en stor eller en lille renovering af badeværelse, og der kan være tale om en renovering, der skal varetages i en totalentreprise eller hovedentreprise.

I forbindelse med større renoveringsopgaver er der som regel behov for involvering af flere forskellige faggrupper, og en entreprise kan i så fald være en oplagt løsning. Typisk er der for eksempel behov for både en:

  • Murer
  • VVS’er
  • Maler
  • Elektriker.

I stedet for at du selv skal bruge tid og ressourcer på at kontakte de forskellige håndværkere og koordinere deres arbejde, så kan vi varetage alt dette arbejde for dig. På den måde kan du i stedet for koncentrere dig om, at du får lige netop det badeværelse, som du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering af badeværelse

Hos Green Solution ApS benytter vi os i høj grad af vores egne håndværkere, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en billig pris på din kommende renovering af badeværelse. Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på dit badeværelsesprojekt, så hører vi meget gerne fra dig.