STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Renovering af badeværelse tilbydes

Trænger dit badeværelse til en modernisering og en istandsættelse, så står vi hos Green Solution ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder grundig og professionel renovering af badeværelse for kunder i København og Storkøbenhavn, og vi kan således også hjælpe dig med at omdanne dit gamle badeværelse til et moderne og helt nyt badeværelse.


Læs mere om totalentreprise

Vi er en dansk entreprenørvirksomhed, der varetager både store og små opgaver for vores kunder, men uanset opgavens omfang og størrelse, så har vi altid fokus på at levere professionelt arbejde i højeste kvalitet, samtidig med at vi har fokus på at skabe miljørigtige løsninger. Det gælder naturligvis også på badeværelset.

Hvilken badeværelsesrenovering drømmer du om?

En badeværelsesrenovering kan dække over mange forskellige arbejdsområder. Der kan for eksempel være tale om en stor eller en lille renovering af badeværelse, og der kan være tale om en renovering, der skal varetages i en totalentreprise eller hovedentreprise.

I forbindelse med større renoveringsopgaver er der som regel behov for involvering af flere forskellige faggrupper, og en entreprise kan i så fald være en oplagt løsning. Typisk er der for eksempel behov for både en:

 • Murer
 • VVS’er
 • Maler
 • Elektriker.

I stedet for at du selv skal bruge tid og ressourcer på at kontakte de forskellige håndværkere og koordinere deres arbejde, så kan vi varetage alt dette arbejde for dig. På den måde kan du i stedet for koncentrere dig om, at du får lige netop det badeværelse, som du drømmer om.


Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering af badeværelse

Hos Green Solution ApS benytter vi os i høj grad af vores egne håndværkere, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en billig pris på din kommende renovering af badeværelse. Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på dit badeværelsesprojekt, så hører vi meget gerne fra dig.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

 • FANTASTISK OPLEVELSE!!!!

  Vi fik totalrenoveret vores lejlighed og resultatet er helt fantastisk, jeg nyder det hver dag. samtidig kan jeg have god samvitigheder ved at der er blevet brugt miljørigtige materialer.

  Kan kun give Green Solution mine varmeste anbefalinger

  JOHN
  KØBENHAVN Ø
 • TAK TAK TAK

  Kæmpe tak til Green Solution, uden dem havde min ombygning aldrig være gået så smurt som det gjorde

  Kan kun give green solution mine varmeste anbefalinger

  ANDERS
  KØBENHAVN V

GREEN SOLUTION APS

KLIK FOR RUTEVEJLEDNING
NORDRE FRIHAVNSGADE 26 ST. TH. KBH. Ø
TLF.: JACOB: 5371 2030

MAIL: INFO@GREEN-SOLUTION.DK
CVR-NR.: 34049785

 • COPYRIGHT 2017 - GREEN SOLUTION APS

KONTAKT OS