Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Renovering af hus med fokus på miljørigtige løsninger

Trænger dit hus til at blive renoveret og istandsat? Har du lige købt et hus, som du ønsker at gøre til dit eget, eller er det årenes slitage og et ønske om moderne materialer, der er årsagen til, at du ønsker en renovering af hus? Uanset hvad der ligger til grund for dit ønske om en husrenovering, så står vi hos Green Solution ApS klar til at varetage din opgave.


Læs mere om totalentreprise

Vi tilbyder blandt andet totalrenovering af hus med fokus på miljørigtige løsninger for kunder i København og hele Storkøbenhavn, og vi varetager således også gerne din opgave. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at kombinere din renovering af hus med en ombygning eller en tilbygning til hus.

Vi varetager gerne din totalrenovering af hus

Ønsker du at få foretaget en totalrenovering af hus, så kan vi varetage hele projektet i en hovedentreprise eller totalentreprise, så du slipper for selv at skulle involvere og koordinere arbejdet mellem de forskellige håndværkere.

Vi har selv vores egne elektrikere, VVS’ere, murere, tømrere og malere, og vi kan således varetage hele din totalrenovering af hus, uanset om den for eksempel omfatter:

  • Renovering af badeværelse
  • Montering af køkken
  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Energioptimering af hus
  • Tagrenovering.


få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering af hus eller hør mere

Fordi vi har vores egne håndværkere, så kan vi tilbyde dig en billig pris på din kommende renovering af hus, også hvis vi skal varetage hele entreprisen. Så kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din husrenovering, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, eller hvis du har brug for yderligere information omkring vores priser.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os