Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Renovering af lejlighed udføres

Trænger din gamle københavnerlejlighed til at blive istandsat og renoveret, eller ønsker du at få udført en renovering af lejlighed i forbindelse med enten indflytning eller fraflytning? Så er du kommet til det helt rette entreprenørfirma.


Læs mere om totalentreprise

Hos Green Solution ApS kan vi varetage enhver form for lejlighedsrenovering, og vi varetager typisk opgaver for kunder i København og Storkøbenhavn, der ønsker professionel hjælp til istandsættelse af lejlighed. Som vores navn hentyder til, så har vi altid fokus på miljørigtige løsninger, og det er også noget, som vi har fokus på i forbindelse med renovering af lejlighed.

Vi kan varetage din renovering af lejlighed i en entreprise

Skal du have udført en totalrenovering af lejlighed, så kan det være en god ide at vælge at få udført renoveringen i en entreprise – for eksempel en totalentreprise eller hovedentreprise – og dette arbejde varetager vi gerne.Det kan især være en særlig stor fordel, hvis din lejlighedsrenovering både omfatter:

  • Renovering af badeværelse
  • Montering af køkken
  • Renovering af gulve
  • Renovering af elektriske installationer
  • Renovering af lofter
  • Renovering af vægge.


få et uforpligtende tilbud

Vi har både vores egne tømrere, malere, elektrikere, VVS’ere og murere ansat, og det betyder, at vi kan varetage hele din renovering af lejlighed som én samlet opgave, og det kan mærkes i form af en billigere pris.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre, eller hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på den renovering af lejlighed, som du drømmer om, så er du altid velkommen til at kontakte os.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os