Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Tagrenovering i høj kvalitet udføres

Er taget på dit hus utæt, og trænger det til at blive renoveret, og leder du i den forbindelse efter en håndværker, der kan varetage din kommende tagrenovering? Så er vi hos Green Solution ApS et oplagt valg.


Læs mere om totalentreprise

Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for tagarbejde, som vi udfører til konkurrencedygtige priser, og vi kan varetage lige netop den tagreparation, der er nødvendig for, at dit tag igen er tæt og isolerende mod vind og vejr. Vi kører blandt andet ud til kunder i København og Storkøbenhavn, som har problemer med deres tag, og som ønsker vores professionelle hjælp til en udbedring.

Derfor skal du lade os udføre din tagrenovering

Der er mange forskellige årsager til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med renovering af tag. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

  • Vi har stor erfaring inden for tagarbejde
  • Vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet
  • Vi kan varetage hele entreprisen i forbindelse med dit tagarbejde
  • Vi har fokus på miljørigtige løsninger.

I mange tilfælde kan en tagrenovering godt betale sig, men i tilfælde hvor taget alligevel står over for en udskiftning i løbet af kort tid, og taget samtidig trænger til en omfattende renovering, så kan det typisk godt betale sig at investere i et nyt tag i stedet for. Vi kommer gerne forbi til en besigtigelse og vurdering af dit tag, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at renovere eller udskifte taget.


få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Kunne du tænke dig at få beregnet en billig pris på lige netop den tagrenovering eller det tagarbejde, som du skal have udført, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.
KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os