Skip to main content

STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Tilbygning til hus der skaber den ønskede plads

Drømmer du om mere plads i dit hus, men ønsker du ikke at flytte fra et hus, en beliggenhed eller et naboskab, som du er glad for? Så kan løsningen være en tilbygning til hus, og dette arbejde kan vi hos Green Solution ApS hjælpe dig med at komme i mål med.

Vi udfører entreprenørarbejde i høj kvalitet, og vi kan blandt andet tilbyde at varetage din tilbygning til hus i en total- eller hovedentreprise. Vi varetager byggeprojekter til konkurrencedygtige priser for kunder i hele København og Storkøbenhavn, og vi kommer således også gerne forbi dig og din adresse for at se nærmere på mulighederne i forhold til dine specifikke ønsker.


Læs mere om totalentreprise

Vi har fokus på miljørigtige løsninger

Vi er en virksomhed, der har et stort fokus på altid at tænke i miljørigtige løsninger, og det gælder selvfølgelig også i forbindelse med arbejdet omkring din tilbygning til hus.

En altoverskyggende fordel ved et miljøbesparende byggeri er, at det ikke kun er miljøet, der vinder på byggeriet – du vil også kunne mærke en økonomisk besparelse på pengepungen. Forbruget i et grønt byggeri er nemlig væsentlig lavere end i et almindeligt byggeri, og det er noget, som kan mærkes hver eneste måned.

I forbindelse med din kommende tilbygning til hus kan vi også foretage en grøn ombygning af dit eksisterende hus, således at du ender med et komplet energirenoveret hus.

Hvilken tilbygning til hus drømmer du om?

Når det kommer til en tilbygning til huse eller sommerhuse, er der mange forskellige muligheder. Det kan for eksempel være, at du drømmer om:

  • En større stue
  • En udestue
  • En større entre
  • En ny garage
  • Ekstra værelser.

Uanset hvilken løsning der vil leve op til lige netop dine ønsker og behov, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på en totalentreprise.


få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til dit byggeprojekt eller konkret til arbejdsopgaver, der involverer elektricitet. Hos Green Solution modtager vi hellere et opkald for meget end et for lidt.

Ring til os på tlf: 5371 2030. Du skal også være velkommen til at skrive til os, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os