STÅR DU MED EN NY BYGGEOPGAVE? LAD OS HJÆLPE TIL

Kontakt os

Tømrerarbejde

Green Solution udfører alle former for tømrerarbejde i Storkøbenhavn

Hos Green Solution tilbyder vi et team af kompetente, veluddannede håndværkere, der udfører tømrerarbejde i højeste kvalitet kvalitet og holdbarhed. Vi garanterer for, at alt hvad vi beskæftiger os med og udfører, er bæredygtigt og fremtidssikret. Vi går meget op i at lave energibesparende løsninger – fordi det både skåner miljøet og pengepungen.

Vi udfører både store og små tømreropgaver. Vi udfører også totalentreprise, så du slipper for at koordinere flere forskellige fag-professioner.


Læs mere om totalentreprise

SKAL DER BYGGES UD, BYGGES TIL ELLER BYGGES OM?

Hos Green Solution tager vi gerne imod store projekter som nybyggerier eller store renoveringer. De projekter vi udfører sker altid med et grønt udgangspunkt. Vi er et miljøbevidst firma, der fokuserer meget på at skabe klimavenlige løsninger.

Det gode ved at skabe klimavenlige løsninger er, at det er i alle parters interesse. Klimaet belastes mindst muligt, vi får god samvittighed, og du slipper langt billigere. Grønne løsninger giver nemlig på sigt meget store besparelser. Vi beskæftiger os imidlertid ikke kun med store projekter som nybyggerier.

Vi laver også:

 • Tagudskiftninger
 • Tagrenoveringer
 • Til- og ombygninger
 • Andre mindre tømreropgaver

VI BYGGER, SKIFTER OG RENOVERER DIT TAG

Selve tagkonstruktionen og hele taget i sig selv er et af de vigtigste elementer i en bygning. Udover at det skærmer husets rum for vind og vejr, så er der samtidig mange penge at spare på energikontoen.

Et utæt eller dårligt isoleret tag er nemlig hovedårsagen til, at energi og varme slipper ud af boliger. Derfor er det vigtigt med et tag, der er isoleret ordenligt af professionelle fagfolk.

Vi udfører både udskiftninger, renoveringer og lægger nye tage. Vi arbejder professionelt og er meget kvalitetsbevidste. Vores visioner omkring klimaet tillader os ikke at være sløsede, og derfor er det vigtigt for os, at vores arbejde udføres af højeste kvalitet.


Få et uforpligtende tilbud

TILBYGNING OG OMBYGNING AF DIN BOLIG

Der kan være mange grunde til, at man skal have bygget til eller bygget om i sin bolig. Det kan være bygningens alder fordrer ombygninger, eller det kan være, at der er brug for flere kvadratmeter som følge af en familieforøgelse.

Ligemeget hvad årsagen er, så klarer Green Solution opgaven for dig. Om det er et lille eller et stort projekt, så tager vi gerne udfordringen op. Vi klarer både enkelte mindre byggeopgaver, men vi udfører som sagt også byggeopgaver som totalentreprise, hvor vi styrer hele processen fra din idé til den endelige løsning. Ligesom alle de opgaver vi påtager os garanterer vi kvalitet, klimabevidsthed og energibesparing i vores opgaveudførelse.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag. Hos os modtager vi hellere et opkald for meget end et for lidt. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.

KONTAKT

Indhent et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, uanset størrelsen og omfanget.

Ring til os på 5371 2030
Du skal også være velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

 • FANTASTISK OPLEVELSE!!!!

  Vi fik totalrenoveret vores lejlighed og resultatet er helt fantastisk, jeg nyder det hver dag. samtidig kan jeg have god samvitigheder ved at der er blevet brugt miljørigtige materialer.

  Kan kun give Green Solution mine varmeste anbefalinger

  JOHN
  KØBENHAVN Ø
 • TAK TAK TAK

  Kæmpe tak til Green Solution, uden dem havde min ombygning aldrig være gået så smurt som det gjorde

  Kan kun give green solution mine varmeste anbefalinger

  ANDERS
  KØBENHAVN V

GREEN SOLUTION APS

KLIK FOR RUTEVEJLEDNING
NORDRE FRIHAVNSGADE 26 ST. TH. KBH. Ø
TLF.: JACOB: 5371 2030

MAIL: INFO@GREEN-SOLUTION.DK
CVR-NR.: 34049785

 • COPYRIGHT 2017 - GREEN SOLUTION APS

KONTAKT OS