Totalentreprise i København

Green Solution tilbyder miljø- og kvalitetsbevidst totalentreprise

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise betyder kort sagt, at vi klarer alt det besværlige arbejde for dig i forbindelse med byggerier. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker til, hvordan byggeriet skal se ud. Derefter udarbejder vi skitser og tegninger over byggeriet, hvor vi naturligvis har indtænkt særlige forhold som kan være energibesparende. Vi indhenter samtidig byggetilladelser hos din kommune og håndterer andre former for bureaukratiske formalia.

Når byggetilladelse er indhentet, og tegningerne selvfølgelig er godkendt af dig, så sørger vi ydermere for at koordinere håndværkere og leverancer til byggepladsen. Når du vælger totalentreprise, kan du med andre ord læne dig tilbage og nyde, at vi klarer arbejdet for dig – billigt, hurtigt og effektivt!

Med egne håndværkere garanterer vi lavere omkostninger

Green Solution er gennem årene vokset sig stort på grund af vores professionelle tilgang som entreprenører. Det har givet en masse tilfredse kunder gennem årene. Internt i Green Solution har vi derfor både tømrere, murere, malere, elektrikere og VVS’ere ansat.

Det betyder naturligvis også, at vores løsninger ofte laves in-house, hvorfor omkostningerne er lavere, og vi kan tilbyde særdeles billige priser og garantere den højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører totalentreprise i København for både private og erhverv

 

Vi har erfaring med grøn totalentreprise

Green Solution tilbyder totalentreprise, der tager højde for miljøet. Det gode ved miljøbesparende byggerier er, at det ikke kun er miljøet man tager sig af – man sparer også en del økonomisk. Forbruget i grønne byggerier er langt lavere end almindelige byggerier, og det kan mærkes på pengepungen.

Hos Green Solution har vi en lang og bred erfaring med totalentreprise. Vi tager os altså af hele byggeprocessen fra idé til byggeriet står færdigt.

Skriv til os
Ring 5371 2030

Hele vejen igennem sætter vi en ære i at finde de mest ‘grønne’ løsninger. Det gør vi af to årsager.

  1. Først og fremmest går vi op i, at miljøet ikke skal lide større last end højst nødvendigt.
  2. Derudover har vi en interesse i at skabe løsninger, som ved hjælp af klimaoptimering bliver så billige som muligt.

Der er med andre ord ikke noget at tabe på nogen konto, når man vælger Green Solution som sin totalentreprenør.

Indhent et uforpligtende tilbud

Uanset hvor langt du er i projektet om nybyg eller renovering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at påtage disse type opgaver for både private og erhvervskunder. Ring til os på tlf: 5071 2030 eller skriv til os via kontaktformularen, så vil vi vende tilbage med et skriftligt tilbud så hurtigt som muligt.